Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit mei, 2015 tonen

Het verhaal achter het zeep met een hart

Het verhaal achter zeep met een hart  Er is natuurlijk een veelheid aan zepen te koop. Er zijn minder zepen die zo veel natuurlijke goede ingrediënten hebben, die je voor alles (huid, haar, gezicht) kunt gebruiken.  En er zijn nog minder zepen met een hart: een verhaal zoals dat van onze zeep. Door onze zeep te kopen verzekert u zich van een goed product tegen een eerlijke prijs. En helpt u anderen zichzelf te helpen. Zodat iedereen er een beetje beter van wordt. Er is natuurlijk een veelheid aan zepen te koop, maar geen enkele zeep geeft u zo goed gevoel: Letterlijk en figuurlijk.  Heeft u nog vragen? Laat het ons weten! We helpen u graag, en hopen dat u van uw zeep geniet. Zeep met een   ❤ .  

Let's make world better

We willen de arme mensen in de wereld STUKJE helpen.  Daarom zijn we begonnen aan " Zeep met een hart ". Doen jullie ook mee aan dit mooie project?  Willen jullie ook dat de kinderen van Filipijnen s ‘avonds iets te eten hebben? Schone kleren aandoen en naar school gaan? Like onze pagina en share our story.

Pay it Forward

  Pay it Forward we willen zo veel mogelijk zeep verkopen, niet alleen onze bank rekening te spekken. We willen mensen ook een redelijke toekomst geven. Hoe meer we verkopen, hoe meer naar de Verre Oosten gaat. Onze zepen worden door arme vrouwen gemaakt. Eigenaar haalt mensen uit de beurt om zepen te make en in te pakken. Daardoor verdienen ze geld en kunnen met dit geld hun kinderen eten te geven. Kunnen naar school sturen en educatie krijgen.  Wat krijg jij? Zeep met een hart. Een zeep dat 100% van natuurlijke   Ingrediënten  zijn gemaakt.  Is dat niet heerlijk? We willen hiermee een netwerk opbouwen van de mensen die ons willen helpen. Doe jij mee? Ga naar Zeepmeteenhart@gmail.com en stuur ons een bericht. www.zeepmeteenhart.nl

Armani Si

we hebben een nieuwe parfum toegevoegd aan onze webshop:   Armani Si   Dit is een populaire parfum van deze tijd. 1 van de best verkochte op dit moment.  Armani Si is in 2013 uitgebracht door Armani voor moderne vrouw. Armani wil met deze parfum de moed uitstralen. Het is een heerlijke frisse geur voor mooie vrouwen.  Het parfum heeft een behoorlijke klasse en uitstraling en is gemaakt voor de moderne vrouw die weet wat ze wil.  De krachtige geur van Si geeft je een onweerstaanbare mix van elegantie, vrouwelijkheid en verfijning. Na het opdoen van Si Armani worden ieders zintuigen geprikkeld en word jij en de rest om je heen heel de dag ingepakt met een frisse geur van: cassis, freesia, roos, vanille, patchouli en hout noten. 

Goed nieuws

We zijn al begonnen met het verkopen van onze natuur zepen. Na maanden voorbereiding is het zo ver. Online waren we al lang begonnen met het verkopen, maar nu ook offline. Offline verkopen betekend dat we langs Wellness en spa salons gaan en onze zepen presenteren. Onze zepen zijn niet alleen voor het wassen van gezichten en lichaam, echter zijn ze ook een aanrader voor uw huid. De reactie van de mensen waren alleen positief en velen hebben ook gelijk besteld. Heeft u gezicht pigmenten en vlekken? Dan is de Papaja zeep de oplossing.     Gebruik onze Lemon zeep voor een stralend en gladde huid. Wilt u een witte huid dan is onze Bleaching zeep een aanrader. Proef het zelf ga naar: Justparfum.nl en bestel uw favoriete zeep.