Doorgaan naar hoofdcontent

Kojic Acid

Kojic Acid is a natural product against acne black spots on your face, under arms. Dermatologists in the Netherlands advising our kojic acid products to their patients.

Justparfum.nl is selling different products for different treatments. We have kojic acid soap, cream, body lotion and day and night cream. Look around at our webshop and if you have any further questions, we're happy to hear it. Just send us an email.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Wat is Kojic Acid

Gisteren had ik een telefoon van een klant. Zij zocht een Kojic Acid zeep voor haar gezicht en huid. Zij had problemen met Melanine in haar huid en haar Dermatoloog haar Kojic Acid zeep en producten aanbevolen. Dus ik geef haar wat tips en informatie over Kojic Acid zeep. Uurtje later heeft ze bij ons besteld en schreef het volgende: Mede dankzij mijn dermatoloog, heb ik u telefonisch benaderd. Mij is geadviseerd gebruik te maken van uw producten vanwege de echtheid en ervaringen van consumenten die uw producten met goed resultaat gebruiken. Wow dat is mooi toch? Dat een Dermatoloog onze Kojic Acid producten aanbeveel? Justparfum.nl importeerd al jaren originele Kojic Acid zeep uit Filipijnen. Bekende merken zoals Kojie San en Belo zijn enkel van onze bekende merken.

Crest 3D White Luxe Glamorous tandpasta

Verheerlijk uw dagelijkse glimlach Begin de dag met een stralende glimlach met Crest 3D White Luxe Glamorous tandpasta. Ontworpen om te helpen zorgen voor een stralende glans, 3D White Luxe Glamorous White. Maakt uw glimlach effectief van saai tot oogverblindend. Dat komt omdat het niet alleen tot 90% van de vlekken op de oppervlakte verwijdert, maar ook de unieke White lock Technologie helpt nieuwe vlekken voorkomen. Zelfs in de microfijne lijnen van uw tanden! Koop 4 tandpasta en betaal er maar 3 !!! www.justparfum.nl

Silka Whitening Saop Shea Butter

Onlangs zag ik een zeep op internet voor €30. Ik vroeg me af waarom ? Waarom kost een zeep van 120 gr. €30? Ik heb contact opgenomen met dat bedrijf en vroeg waarom is jullie zeep zo duur? Hij antwoorde me het volgende: Het is gemaakt van Shea Boter. Okay Last keer dat ik in Manila was zag ik Silka Whitening soap Shea Butter. Ik dacht bij mijzelf dat moet een goede zeep zijn. Het is van Silka.   Silka is een bekende merk in Philippine en Shea Boter . Vandaag heb ik deze zeep zelf geprobeerd. Het gaf me gelijk een WOW effect. Het is een harde zeep die niet snel oplost. Schuimt goed en je hebt een klein beetje nodig. Het voelt zacht en ruikt naar lekkere boter. Ik hou van hoe het mijn huid zacht, glad en vochtig maakt. Hij is niet zo duur in vergelijk met zijn Belgische concurrent en goed betaalbaar.  Tot slot Ik hou van deze shea boter in want, het droogt niet op de huid. Wil je ook deze Silka Shea Boter zeep gebruiken? Ga naar:  http://www.justparfum.nl/nl/silka-si